Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


JOBXCHANGE ARBEIDSMOBILITEIT & ADVIES

JOBXCHANGE ARBEIDSMOBILITEIT & ADVIES
Damsport 1
9728PP GRONINGEN
Telefoon: 06-20689972
Email:

Info

JobXchange loopbaandiensten & advies is een allround loopbaanbedrijf. Bij jobXchange bent u aan het juiste adres voor outplacement, loopbaanbegeleiding, re-integratie 2e spoor, coaching en training. Onze werkwijze is pragmatisch, betrokken, mens- en resultaatgericht. Uiteraard staat daarbij de wens van onze klant centraal. De trajecten zijn individueel en altijd maatwerk. Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen, hebben wij er bewust voor gekozen om klein te blijven.

JobXchange werkt met enthousiaste en zéér ervaren professionals, waaronder een re-integratieadviseur, een loopbaanadviseur, een loopbaanpsycholoog, een coach/trainer en een onafhankelijk arbeidsdeskundige. De afgelopen jaren hebben wij succesvol opdrachten uitgevoerd voor het bedrijfsleven, zorg- en welzijnsinstellingen, het onderwijs, UWV en gemeenten. Wij hebben een omvangrijk netwerk in zowel de profit als non-profit sector.

Wij zijn aangesloten bij de beroepsvereniging NOLOC (Nederlandse Orde voor Loopbaanadviseurs en Outplacement Consulenten) en hebben het kwaliteitskeurmerk Noloc Erkend Loopbaanprofessional.

Ons werkgebied is Noord-Nederland (Groningen, Friesland en Drenthe). De opdrachten vinden plaats op onze locatie in Groningen. Indien gewenst kan dit ook op de locatie van de werkgever of bij de klant thuis.

Op de kaart