Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


HET INSTITUUT AYURVEDA

HET INSTITUUT AYURVEDA
Hippocrateslaan 40
9728HJ GRONINGEN
Telefoon: 050-5342182
Email: info@ayurvedainstituut.com

Info

Begonnen begin 2000 vanuit een grote sauna in Drenthe en door grote enthousiasme vanuit de cliëntenkring werd het idee geboren om zelfstandig een centrum gericht op Ayurvedische principes op te richten. De oprichters, de twee Ayurvedic Practitioners Franca Ficchi en Dirk Aartsen hebben in de jaren die volgden hun kwaliteiten op gebied van Ayurveda, massage en andere therapieën verdiept die Het Ayurveda Instituut tot een unieke praktijk/centrum maken. Franca is dit jaar zelfstandig verder gegaan met de werkzaamheden.

Het instituut biedt een gevarieerd aanbod in behandelingen, reinigingskuren, trainingen, workshops en producten. Door de jarenlange ervaring is het aanbod zeer degelijk samengesteld. Vele cursisten ervaren de trainingen en cursussen dan ook als een bewustzijnsontwikkeling van de eigen persoonlijkheid. Binnen ons instituut wordt er alleen gewerkt met 100 natuurzuivere middelen; het staat daarom garant voor professionaliteit en kwaliteit.

Het Ayurveda Instituut is per april 2011 verhuisd naar een grotere locatie met meer faciliteiten en gratis parkeergelegenheid net buiten het centrum van Groningen.

Op de kaart