Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


BLOK M L J HOMEOPATHISCH ARTS OOST-GRONINGEN

BLOK M L J HOMEOPATHISCH ARTS OOST-GRONINGEN
B L Tijdensweg 21
9699TK VRIESCHELOO
Telefoon: 0597-541821
Email: praktijk-voor-klassieke-homeopathie-oost-groningen@hotma

Info

De filosofie van Hahnemann (hij is de grondlegger en ontdekker van de homeopathie) sprak mij enorm aan. Hij stelt het genezen van mensen voorop. Hij heeft het over de (verstoorde) levenskracht, en als die uit balans is, dan reageert het hele organisme daarop. Homeopathie is een holistische geneeswijze, waarbij gezocht wordt naar patronen, oorzakelijke momenten en zwakke punten bij de patiƫnt, zowel op het lichamelijke als op het psycho-emotionele vlak.

Wat homeopathie in ieder geval doet - in tegenstelling tot de meeste reguliere geneeskunde - is het lichaam aansporen zelf de kwaal te genezen. Homeopathie prikkelt het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Al tijdens mijn opleiding voor homeopathisch arts zag ik regelmatig patiƫnten. Tijdens het laatste jaar van mijn opleiding als homeopathisch arts ben ik mijn praktijk gestart. De kennis en ervaring die ik als medisch analist en arts heb opgedaan komen me goed van pas. Ik weet wat de mogelijkheden en beperkingen van de reguliere en de homeopathische behandelingen zijn.

Op de kaart