Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


TANDARTSENPRAKTIJK SPIJK

TANDARTSENPRAKTIJK SPIJK
Meester Cornelius G. Cremerpad 1
9909AE SPIJK (GRONINGEN)
Telefoon: 0596-592334
Telefax: 0596-680109
Email: tpspijk@planet.nl

Info

De "Tandartsenpraktijk Spijk" is een kleine organisatie met één tandarts en drie medewerkers. Door de kleine schaal is er veel persoonlijk contact mogelijk met de patiënten.

De tandheelkunde wordt er in brede zin uitgeoefend. Natuurlijk de standaard behandelingen als vullen, trekken en kunstgebitten, maar ook beugels, behandelingen op implantaten ("klik" protheses), kleine chirurgie, kindertandheelkunde, anti snurkapparaten, kaakgewrichtsproblemen, volledige rehabilitaties (uitgebreid kroon-en brugwerk) enz.

Omdat de praktijk een officiële stageplaats is, kan het voorkomen dat u buiten de bekende gezichten een ander tegen komt.

U kunt vóór, tijdens en na de behandeling alles vragen. De tandarts zal u uitgebreid uitleg geven in begrijpelijk Nederlands. Het ongemak en de pijn zal gedurende de behandelijng tot een minimum beperkt blijven. Dankzij de moderne verdovingstechnieken zijn bijna alle behandelingen zo goed als pijnloos uit te voeren. In een aantal gevallen wordt er natuurlijk doorverwezen.

Er is ons veel aan gelegen een ongedwongen en huislijke sfeer te creëren. De wachtkamer is rustig en klantvriendelijk ingericht. Voor kinderen is er wat te spelen en de lectuur wordt regelmatig "ververst". Moet u wachten op uw partner, of is het onverhoopt iets uitgelopen? Een kopje koffie of thee is zo voor u ingeschonken.

Op de kaart



Videopresentatie Tandartsenpraktijk Spijk