Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


ABITIO UITVAARTZORG

ABITIO UITVAARTZORG
de Wieken 67
8608 ZG SNEEK
Telefoon: 0515-857767
Telefax: 084-7206666
Email: info@abitio.nl

Info

Abitio Uitvaartzorg, uitvaartverzorger in de gemeente Súdwest Fryslân. Maar ook buiten deze gemeente kunnen wij uw uitvaart regelen.

Ieder mens wordt in zijn leven wel eens geconfronteerd met het overlijden van een dierbare. Als dat gebeurt dan wilt u zekerheid hebben dat alles rondom de uitvaart op een nette, waardige en respectvolle manier verzorgd en uitgevoerd wordt. Op onze site vindt u informatie over de uitvaart en natuurlijk ook over onze dienstverlening in het algemeen. Hoewel iedere uitvaart zijn eigen karakter heeft, zullen wij u zo goed mogelijk gaan informeren over de mogelijkheden rondom de uitvaart.

Iedere uitvaart z’n eigen karakter. Met vertrouwen, rust en aandacht en oog voor de detail proberen wij er alles aan te doen om de uitvaart zo goed mogelijk te laten verlopen. Uw wensen staan hierbij vanzelfsprekend centraal. Wij zijn er voor u om de uitvaart zo waardig mogelijk te laten verlopen.

Wij zullen u tijdens het regelen en het uitvoeren met raad en daad bijstaan. Ook na de uitvaart zullen wij u begeleiden met eventuele dankbetuigingen en de eventuele nazorg.

Op de kaart