Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


HERBALIFE MARIAN VILLEE

HERBALIFE MARIAN VILLEE
Lorentzhof 5
4416EP KRUININGEN
Telefoon: 0113-320175
Telefax: 0113-320176
Email: info@slimmevoeding.nl

Info

Marian Villee int. adviseert en begeleid op het gebied van gewichtsbeheersing gezondheid vitaliteit en het verbeteren van sportprestaties.

Wij kunnen voor u een persoonlijk programma maken, waarmee u uw gewenste resultaat kunt bereiken. Maar u kunt ook kiezen voor een van onze standaard programma’s. Welk programma u ook kiest, u begint bij ons met een uitgebreide intake waarbij een lichaamsanalyse gemaakt wordt. We meten en controleren dan onder andere uw vetpercentage, eiwitbehoefte en verbrandingsniveau. Hierdoor start u altijd met het programma wat “op uw lijf” geschreven is.

Na een intake, waarbij uw huidige eetpatroon, lifestyle en gezondheid onder de loupe wordt genomen, krijgt u een op maat gemaakt voedings-advies. Beweging is echter wel een voorwaarde om uw verdere leven in balans te blijven. We werken dus aan uw hele Lifestyle.

Onder begeleiding van uw persoonlijke voedingscoach bereikt u uw doel, waarbij u wekelijks wordt opgevolgd. En natuurlijk staat uw coach elk moment van de dag klaar om u telefonisch van raad en ondersteuning te voorzien.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of een afspraak maken voor een geheel vrijblijvend gesprek, neem dan contact met ons op.

Op de kaart



Videopresentatie Herbalife