Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


BAANVAK REINTEGRATIE

BAANVAK REINTEGRATIE
De Vosholen 119
9611TE SAPPEMEER
Telefoon: 0598-321900
Email: info@baanvak.com

Info

Baanvak wil voor alle opdrachtgevers in haar werkgebied dé activerings- en (re)-integratie organisatie zijn. Baanvak levert kwaliteit en bewerkstelligt duurzame re-integratie van haar klanten op de arbeidsmarkt.

Baanvak is een dienstverlenend reïntegratiebedrijf. Zij richt zich op mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt. Baanvak zet zich er voor in dat zij duurzaam uitstromen naar onderwijs, maatschappelijke participatie en/of werk.

Baanvak biedt een breed spectrum aan werkbeleidingsproducten. Van intake, assessment, trajectbegeleiding, tot detachering; van bemiddeling, job-coaching tot begeleiding in en naar regulier werk. Baanvak biedt maatwerk voor elke deelnemer. Middels samenhangende, ondersteunende en stimulerende trajecten worden werkzoekenden naar de arbeidsmarkt toegeleid.

Baanvak maakt deel uit van een uitgebreid regionaal netwerk van scholingsinstituten, werkgevers, hulpverleningsorganisaties en Trio bedrijven. Door nauwe samenwerking binnen dit netwerk biedt Baanvak de deelnemers maximale ondersteuning en begeleiding.

Baanvak heeft een productenboek waar in het kort alle producten beschreven staan die Baanvak levert. Elk jaar wordt het Productenboek herschreven.

Trajectbegeleiding is een onderdeel van veel van de producten. Ook kunt u bij Baanvak de producten apart van elkaar inkopen. Zo is het bv ook mogelijk het product Nazorg in te kopen. Graag ondersteunt Baanvak u met deskundig advies.

Op de kaart