Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


DIAKO-EASYFIT

DIAKO-EASYFIT
Arkansasdreef 30d
3565AR UTRECHT
Telefoon: 030-8200030
Email: info@diako-easyfit.nl

Info

Het Diako Easyfit dieet is verrijkt met eiwitten en bevat voldoende koolhydraten. Het afslankprogramma is speciaal ontwikkeld voor mensen die op een gezonde en makkelijke manier af willen vallen, maar wel van lekker eten houden. Alles wat u nodig heeft wordt voor de hele week thuis bezorgd. U hoeft zelf geen recepten uit te zoeken of calorieën te tellen niks af te wegen en niet te koken.

• Gezond en lekker eten
• Alles wat u voor de hele week nodig heeft wordt thuisbezorgd
• Geen ingewikkelde diëten, wel 1 tot 2 kilo per week afvallen!
• Gratis advies van voedingsdeskundige/diëtiste
• Cholesterol en suiker verlagend.

Het dieet is gebaseerd op ongeveer 1000 tot 1100 calorieën per dag en bevat een hoog percentage aan voedingsstoffen en vitaminen. Het afgepaste dieet programma zorgt ervoor dat u nooit teveel calorieën per dag binnen krijgt en niet in de verleiding komt om iets extra´s te eten. Als u wilt mag u er een portie groente of fruit naast het programma nemen, qua voedingsstoffen is dit echter niet nodig.

Het Diako Easyfit dieet is ook geschikt voor mensen die weinig bewegen. Mensen die intensief sporten of vaak actief bezig zijn kunnen eventueel nog iets naast het programma eten, bijvoorbeeld extra fruit of groente. Overleg dit vrijblijvend met onze diëtiste.

Waarom eiwitten?
Eiwitten in uw dieet stimuleren de spieropbouw, zodat u vet afbreekt en geen spiermassa. Bovendien zorgen eiwitten voor een vol gevoel.

Waarom voldoende koolhydraten?
Koolhydraten zijn nodig voor een goede volwaardige voeding. Je lichaam heeft koolhydraten in uw dieet nodig voor directe energie voor je hersenen, je rode bloedcellen en je zenuwstelsel.

Op de kaart



Videopresentatie Diako easyfit