Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


BEAUTY CENTRE BALLOO

BEAUTY CENTRE BALLOO
Balloo 22
9458TB BALLOO
Telefoon: 0592-242725
Email: info@beautycentreballoo.nl

Info

Bent u op zoek naar een moment voor u zelf, waarbij u even tot rust wilt komen, lekker wilt ontspannen en een deskundige schoonheidsbehandeling wilt, dan verwelkomen wij u graag in ons beauty en wellness centre. U kunt ons vinden in het pittoreske dorpje Balloo, in een sfeervolle boerderij te midden van de natuur. Balloo is gelegen in de nabijheid van Assen, Loon en Rolde. Dit dorpje ligt nabij het prachtige Balloërveld, een plek waar veel mensen komen voor rust en/of een wandeling in de natuur van het mooie Drenthe.

Voor velen vormt een bezoek aan ons beauty- en wellnesscentre een stukje rust en ontspanning in het drukke bestaan. U kunt daarbij denken aan een ontspannen dagje voor u, uw partner, vriend, vriendin, moeder en/of dochter. Vanwege het besloten karakter kunt u met maximaal 4 mensen terecht in ons centre. Daardoor is uw privacy gewaarborgd en heeft u écht een moment voor uzelf en elkaar, zonder andere mensen om u heen. U zult zich echt thuis voelen bij ons.

Wij bieden diverse behandelingen en arrangementen aan, en u kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor de aanschaf van verscheidene producten en cadeaubonnen. Deze site geeft u een overzicht van de mogelijkheden.

Tijdens een behandeling wordt u verzorgd door één van onze schoonheidsspecialistes en behandelen wij u met producten van diverse merken, waaronder het gerenommeerde merk Maria Galland en het Italiaanse topmerk [comfort zone]. Bij Beauty Centre Balloo wordt u heerlijk in de watten gelegd en hoeft u nergens aan te denken, zelfs niet aan de tijd. Wij staan graag voor u klaar!

Beauty Centre Balloo heeft een ruime parkeergelegenheid en parkeren is gratis.

Op de kaart