Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


HUISMAN FYSIO-MANUELE THERAPIE P A

HUISMAN FYSIO-MANUELE THERAPIE P A
Hooiweg 16/A
9761GR EELDE
Telefoon: 050-3094508
Email:

Info

Paul Huisman, sinds mei 1993 zelfstandig Fysiotherapeut/Manueeltherapeut werkzaam in Eelde-Paterswolde. Na mijn opleiding Fysiotherapie te Rotterdam heb ik mij vooral gericht op de groep patiƫnten met klachten die verband houden met stoornissen van de wervelkolom. In verband met dit gegeven heb ik mij gespecialiseerd en de opleiding Manuele Therapie gevolgd aan de SOMT, 1980-1985, te Eindhoven nu gevestigd te Amersfoort. In verband met registratie in het Centraal Kwaliteit Register van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en van de SOMT, volg ik jaarlijks erkende na en bij-scholing. Onder andere manuele therapie volgens Mulligan en sinds kort Trigger Point behandeling. Voor meer informatie omtrent dit laatste onderwerp zie: www.myofascialepijn.nl.

Mijn dagelijks werkzaamheden als Fysiotherapeut/Manueeltherapeut bestaan uit het behandelen van mensen met klachten van het houding en bewegingsapparaat.Klachten bestaand uit een verstoorde gewrichtsfunctie en/of spierfunctie.

Tevens het doen van wetenschappelijk onderzoek bij mensen met klachten die verband houden met stoornissen van de wervelkolom. In verband hiermee heb ik de opleiding "Professional Master Manuele therapie" in mei 2008 afgesloten. Sinds 2003 houd ik mij tevens bezig met het publiceren van artikelen welke voortkomen uit praktijkervaring.

Op de kaart