Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


AMRA COACHING & THERAPIE

AMRA COACHING & THERAPIE
Oranjekanaal Zuidzijde 16
9441TA ORVELTE
Telefoon: 0593-322279
Email:

Info

Amra gaat er van uit dat wanneer u zich verbindt met uw essentie u zich in vrijheid kunt verbinden aan anderen en aan het realiseren van uw persoonlijke missie.

Persoonlijke ontwikkeling:
Door het bewust worden van uw diepliggende patronen die uw functioneren verstoren creƫert u de ruimte die nodig is om uw essentie te ontdekken. Daarbij krijgt u zicht op de archetypische onderstroom in uw leven of de dynamische verbondenheid met uw context. Deze inzichten geven u een dieper begrip over wie u in het leven bent geworden en opent de weg naar een leven dat vrij is van onbewuste destructieve patronen. Dit bied u de mogelijkheid verborgen talenten aan te boren om daarna met een hernieuwde gedrevenheid in het leven te staan.

Professionele ontwikkeling:
Voor Amra hangen de persoonlijke en professionele ontwikkeling nauw samen. Of u zich nu richt op de ruimte die u nodig heeft voor uw eigen loopbaanontwikkeling of als leidinggevende op de ruimte die uw medewerkers nodig hebben om zich te ontwikkelen, Amra biedt u een geƫngageerde, loyale en stabiele basis voor deze ontwikkeling.

Kortom in de Coaching en Therapie richt Amra zich op het vrijmaken van uw ware aard, uw essentie en uw verborgen talenten. Samen met u kiezen we daarvoor een programma dat bij u past.

Op de kaart