Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


HERBALIFE DISTRIBUTEUR CAROLINE VOOGD

HERBALIFE DISTRIBUTEUR CAROLINE VOOGD
Pieter de Swartstraat 20
1333NH ALMERE
Telefoon: 036-5490741
Email:

Info

Goede en uitgebalanceerde voeding is essentieel voor een goede gezondheid en nodig om het lichaam optimaal te laten functioneren. Helaas is de kwaliteit van bijvoorbeeld veel groenten en fruit tegenwoordig niet meer dezelfde als die van vroeger. Door onder meer de lange periode tussen het plukken en de consumptie gaan veel vitamines en mineralen verloren.

Ook neemt men tegenwoordig veelal niet meer de tijd om elke dag een uitgebalanceerde maaltijd te nuttigen. Vaak wordt bij het kiezen van een maaltijd gekozen voor gemak in plaats van gezond.

Veel gezondheidsklachten ontstaan dan ook door slechte voeding en 70 van de huisartsbezoeken zou voorkomen kunnen worden door het eten van gezonde voeding!

Ook veel vermoeidheidsklachten kunnen op korte termijn worden verholpen door gezonde voeding.

Herbalife is daarbij de ideale oplossing. De gezonde voeding van Herbalife is dan ook de ideale basis om uw lichaam in vorm te krijgen en te houden.

Herbalife is een traktatie voor uw lichaam!
- Afslanken met Herbalife doet u eenvoudig door 2 van uw maaltijden te vervangen door een heerlijke Herbalife shake. U kunt dus dagelijks uw avondmaaltijd blijven gebruiken!
- Aankomen met Herbalife doet u door na uw maaltijden te genieten van een heerlijke Herbalife shake.
- Sporten met Herbalife doet u door voor en na uw sportinspanning de tekorten in uw lichaam aan te vullen met de cellulaire voedingsshake van Herbalife.
- Vitaal blijven met Herbalife doet u door dagelijks een Herbalife voedingsshake te gebruiken. Hierdoor zorgt u ervoor dat uw lichaam de dagelijks benodigde hoeveelheid vitaminen en mineralen binnenkrijgt.

Op de kaart