Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


ZORGBOERDERIJ GENZON

ZORGBOERDERIJ GENZON
Genzon 39
6235AA ULESTRATEN
Telefoon: 043-3644925
Email:

Info

De cliënten kunnen werkzaamheden uitvoeren die hun welzijn kunnen bevorderen, zonder dat er eisen worden gesteld aan werktempo en kwaliteit van de productie, doordat deze werkzaamheden binnen de bedrijfscontext plaatsvinden hebben deze activiteiten voor de cliënten toch de status van arbeid.

Op de boerderij zijn aanpassingen gemaakt waardoor zorg verleend kan worden die aansluit bij de (hulp)vraag en mogelijkheden van de kliënten. Het belangrijkste doel is voor de cliënt een volwaardige werksituatie te creëren in een goede sfeer waarbij er ruimte is om maatwerk per cliënt te leveren en de integratie in het “dorpsleven” zo normaal mogelijk te laten verlopen.

Bij het begeleiden van de cliënten staan betrokkenheid, respect en aandacht voor de specifieke mogelijkheden en beperkingen van de cliënt centraal.

Er zal een sfeer van openheid heersen, de cliënt voelt zich hierdoor welkom, veilig en vertrouwd op de boerderij, dit komt de ontwikkeling van de cliënt ten goede en er ontstaat hierdoor een goede werksfeer.

Wij hebben plaats voor verschillende doelgroepen op onze zorgboerderij, zoals:
- Mensen met een verstandelijke beperking
- Mensen met syndroom van Down
- Mensen met psychiatrische stoornissen
- Mensen met Autisme of aan autisme verwante stoornis
- Mensen met een burnout
- Mensen die arbeids (re) integratie nodig hebben

Of iemand op onze zorgboerderij past, verschilt per situatie. We bekijken elk indivdueel geval kritisch. Op deze manier bewaken we onze groepsamenstelling en kwaliteit. Tevens proberen we teleurstellingen te voorkomen.

Op de kaart