Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


ZORGBOERDERIJ KARDINGE

ZORGBOERDERIJ KARDINGE
Noorddijkerweg 1
9734AS GRONINGEN
Telefoon: 050-5491432
Telefax: 050-5491811
Email: e.sturing@profilazorg.nl

Info

Midden in het Groningse recreatiegebied Kardinge staat de zorgboerderij van Stichting Profila Zorg. Deze boerderij biedt dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking, contactstoornis, psychische belemmering of andere arbeidsbeperking.

Werken staat centraal in dit dagbestedingsproject. De deelnemers worden dan ook beschouwd als medewerkers. Zij verrichten op de boerderij een grote variëteit aan zinvolle activiteiten zoals de verzorging van dieren, het beheren van een imkerij en houtkloverij, het opzetten en onderhouden van de moestuin en siertuin.

Daarnaast verrichten zij diverse onderhoudswerkzaamheden in en rond het recreatiegebied Kardinge in samenwerking met Vereniging Natuurmonumenten.

Werken op de zorgboerderij is waardevol en zinvol én bovendien een prima manier om mensen met een beperking te integreren in het arbeidsproces en in de maatschappij.

In een winkeltje op de boerderij zijn groenten uit eigen moestuin, eieren van onze scharrelkippen of honing uit eigen imkerij te koop. Particulieren kunnen van 9.30 tot 12.00 uur langs komen.

Op de kaart



Videopresentatie Open Dag