Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


DRS M. PELTZER-SCHRIEMER PSYCHOLOGENPRAKTIJK

DRS M. PELTZER-SCHRIEMER PSYCHOLOGENPRAKTIJK
Poggenbeekstraat 24
6813 KH ARNHEM
Telefoon: 026-3813745
Email:

Info

Margreet Peltzer-Schriemer geeft kortdurende individuele begeleiding bij zowel arbeidsgerelateerde- als privé gerelateerde problematiek.

Persoonlijke eigenschappen of ingrijpende gebeurtenissen beïnvloeden het functioneren op de werkplek. Overbelasting en werkdruk kunnen leiden tot werkstress, overspannenheid of een burnout, hetgeen grote gevolgen heeft voor de privé-situatie. In veel gevallen is er sprake van een combinatie van bovengenoemde problematiek.

Margreet Peltzer-Schriemer is bijzonder geïnteresseerd in mensen. Na de intake werkt zij samen met de cliënt om de problemen op te lossen c.q. er mee om te gaan. Allereerst een exploratieve fase, die gericht is op het verder ontdekken van problematiekbestendigende factoren. Vervolgens de gedragveranderingsfase, waarbij de inzichten vanuit de exploratieve fase omgezet worden in realistische behandelings- c.q. trainingsdoelen.

Specialisatie:

  • GZ-psycholoog (BIG)
  • neuropsycholoog
  • NIP geregistreerd


Diensten
Margreet Peltzer-Schriemer werkt met de volgende therapieën:

  • directieve therapie
  • cognitieve therapie
  • EMDR

Zij geeft relatietherapie en begeleiding bij rouwverwerking. Tevens geeft zij assertiviteitstrainingen in kleine groepen of eventueel individueel.

Op de kaart