Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


LOGOPEDIEPRAKTIJK TAALSPECIAAL

LOGOPEDIEPRAKTIJK TAALSPECIAAL
Grote Boterbloem 23
1991 LJ VELSERBROEK
Telefoon: 023-5378816
Email: info@taalspeciaal.nl

Info

Onze praktijk is gespecialiseerd in het werken met kinderen met ernstige spraaktaalproblemen. Daarnaast behandelen we schoolkinderen en jonge kinderen met problemen op het gebied van eten en drinken. We werken met drie logopedisten in de praktijk. Daarnaast werken we nauw samen met kinderfysiotherapeuten en –ergotherapeuten. We kunnen, indien gewenst, ook aanhuis of bij het dagverblijf, waar uw kind is geplaatst behandelen.

Behandeling
De eerste afspraak bij de logopedist bestaat uit een vraaggesprek en een onderzoek. Voor een uitgebreid onderzoek zijn meerdere afspraken noodzakelijk. Na het onderzoek wordt de conclusie met u besproken en wordt beslist of er een behandeling volgt. Iedere behandeling duurt een half uur. In de meeste gevallen wordt er één keer per week behandeld. Een andere frequentie is ook mogelijk. Indien nodig kan de behandeling aan huis plaatsvinden.

Tijdens de behandeling wordt er geoefend en het is de bedoeling deze oefeningen thuis te herhalen. Het verloop van de behandeling wordt regelmatig met u besproken. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de soort en de ernst van de klacht.

Op de kaart