Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


PODOPOSTURALE THERAPIE MEDISUPPORT

PODOPOSTURALE THERAPIE MEDISUPPORT
Turfsingel 17
9712KH GRONINGEN
Telefoon: 050-3182164
Telefax: 050-3119185
Email: http://info@medisupport.nl/

Info

Medisupport heeft 4 Locaties verspreid over de stad Groningen. De hoofdlocatie is gevestigd in het centrum van de stad aan de Turfsingel 17. Naast de normale praktijkuitrusting beschikken we hier over een oefenzaal met uitgebreide trainingsmogelijkheden. Ook zijn er kleedkamers en douches aanwezig.

Onze ideeën met betrekking tot behandeling gaan uit van een zo snel mogelijke reactivering van de cliënt waarbij veelvuldig gebruik wordt gemaakt van onze eigen oefenzaal. De oefenprogramma's zijn geent op wat de client wel kan, waardoor het herstel zo optimaal mogelijk verloopt.

Vanwege deze actieve benadering hebben we 2 nevenlocaties in sportcentra in gebruik genomen. We hebben een praktijkruimte in het fitnesscentrum Springs aan de Grote Markt en in het judo-en fitnesscentrum Dijkmansport aan de Melisseweg, in de wijk Ulgersmaborg. Hier hebben we de beschikking over een behandelkamer en alle sportfaciliteiten van de centra. Verder hebben we in het zuiden van de stad aan de Kuifeend een behandellocatie.

Op de kaart