Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


PRAKTIJK VOOR FYSIOTHERAPIE EN KINDERFYSIOTHERAPIE MENNINK

PRAKTIJK VOOR FYSIOTHERAPIE EN KINDERFYSIOTHERAPIE MENNINK
Vlasakker 24
8091 MP WEZEP
Telefoon: 038-3764517
Email: info@fysiomennink.nl

Info

Na het werk een rondje hardlopen als ontspanning. Naar de trein rennen zodat je hem nog nét haalt. De ramen lappen, spelen met je kinderen, fietsen, lopen, bukken... Het zijn alledaagse dingen waar je eigenlijk niet bij nadenkt. Totdat je last krijgt van een zere rug, een kloppende knie of bijvoorbeeld een chronische ziekte. Herkenbaar verhaal?

Wil je alles weer zo goed als zorgeloos en pijnvrij kunnen doen zoals je voorheen deed? Of leren hoe je zo goed mogelijk kunt blijven bewegen ondanks een chronische ziekte? Maak een afspraak! (Kinder)fysiotherapie praktijk Mennink in Wezep helpt jou te (blijven) bewegen!

Gespecialiseerd in fysiotherapie voor kinderen
Naast reguliere fysiotherapie zijn wij als een van de weinige fysiotherapeuten in de regio Gelderland gespecialiseerd in kinderfysiotherapie. Als kinderfysiotherapiepraktijk hebben wij specifieke kennis over de normale en afwijkende ontwikkeling van kinderen en hebben wij de juiste vaardigheden om kinderen (en ouders) te begeleiden naar een optimaal functionerend bewegingsapparaat.

Onze fysiotherapiepraktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars en de fysiotherapeuten zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister. Wij zijn aangesloten bij het KNGF en NVFK.

Op de kaart