Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


SVO STICHTING

SVO STICHTING
Gardeniersweg 12
8933AA LEEUWARDEN
Telefoon: 058-2948560
Telefax: 058-2948569
Email: info@stichtingsvo.nl

Info

Wie schulden maakt, moet deze terugbetalen. Als er binnen het bedrijf geen financiële middelen zijn om de schulden af te lossen, ontstaat voor ondernemers ook privé een nijpende financiële situatie. Dan doet u er verstandig aan om in een zo vroeg mogelijk stadium professionele hulp in te schakelen. Wellicht dat een liquidatie of een faillissement van uw bedrijf, met alle verstrekkende gevolgen van dien, kan worden voorkomen.

Stichting Schuldhulpverlening voor Ondernemers (Stichting SVO) is in het leven geroepen om ondernemers en ex-ondernemers met financiële problemen bij te staan. Wij adviseren en begeleiden (ex)ondernemers bij het afhandelen van de schulden. Daarbij werken we nauw samen met diverse instellingen, waaronder banken, de Belastingdienst, de Kamer van Koophandel, gemeentelijke Sociale Diensten en de Gemeenschappelijke Kredietbank Friesland.

Het doel van Stichting SVO is het zoeken naar de maximaal haalbare oplossing voor de (ex-)ondernemer en zijn schuldeisers. Daarmee proberen we de schade voor alle betrokken partijen zo veel mogelijk te beperken, zowel zakelijk als privé.

Op de kaart