Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


EYESCAN OOGZORGKLINIEK DRENTHE

EYESCAN OOGZORGKLINIEK DRENTHE
Weerdingerstraat 250
7811CL EMMEN
Telefoon: 088-1111 921
Email: emmen@eyescan.nl

Info

De vestiging van Eyescan Oogzorgkliniek Drenthe is een modern uitgeruste polikliniek aan de rand van Emmen. U kunt er terecht voor alle oogheelkundige zorg. De oogartsen en optometristen van eyescan staan garant voor een vakkundige en plezierige behandeling. Consulten worden bij voorkeur op verwijzing van de huisarts of de optometrist uitgevoerd.

Staaroperaties
Alle poliklinische behandelingen, de meeste ooglaserbehandelingen en alle staaroperaties en ooglidcorrecties kunnen worden uitgevoerd. Nu de nieuwe OK in Emmen klaar is worden nagenoeg alle operaties door de ervaren chirurgen van Eyescan in Emmen uitgevoerd.

Een afspraak maken
De polikliniek in Drenthe biedt met drie oogartsen, drie optometristen en ondersteunend personeel de ruimte om snel adequate oogzorg te leveren op het hoogste niveau. U kunt direct een afspraak maken en op korte termijn terecht voor optimale zorg. Een consult kan in de regel binnen een week gepland worden. Spoed betekent ook echt spoed en in dat geval kan met dezelfde dag terecht. Voor een behandeling of operatie is vaak meer tijd nodig, maar we doen er alles aan om dit snel te realiseren.

Optometrie
De optometristen van eyescan worden na het afronden van hun studie optometrie voortdurend bijgeschoold door Eyescan om er zeker van te zijn dat de nieuwste technieken en inzichten tot in de puntjes worden beheerst. De optometristen werkzaam in de polikliniek zijn allen HBO- of universitair geschoold.

Secretariaat
Het maken van een afspraak verloopt via het secretariaat, evenals de planning van de spreekuren en de operatieschema's. De medewerkers hebben ruime ervaring in de oogheelkunde en staan u graag vriendelijk met raad en daad terzijde.

Dagelijkse leiding
De dagelijkse leiding is in handen van dhr. D.Gerritsen, optometrist en vestigingsmanager. Hij studeerde in 1999 af aan de HvU en Is al vele jaren werkzaam voor eyescan Oogzorgklinieken.

Eyescan streeft er naar om de patiënttevredenheid zo hoog mogelijk te houden. Bent u desondanks niet tevreden over uw behandeling, of heeft u een klacht over één van de medewerkers dan hanteert Eyescan een geprotocolleerde klachtenprocedure. Vraagt u er gerust naar tijdens uw bezoek.

Op de kaart



Videopresentatie Eyescan