Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


CHRISTELIJK ZORGCENTRUM HET ANKER

CHRISTELIJK ZORGCENTRUM HET ANKER
Schenkhofstraat 11
4041 CA KESTEREN
Telefoon: 0488-483250
Email: info@ankerzorg.nl

Info

Christelijk Zorgcentrum Het Anker

In de mooie Betuwe, in de dorpskern van Kesteren, ligt Zorgcentrum Het Anker. Het Anker is een protestants-christelijk zorgcentrum, dat haar identiteit ontleent aan de Bijbel als Gods onfeilbaar Woord. Deze christelijke levensovertuiging willen wij niet beperken tot wat woorden, maar willen we in de praktijk van het werk merkbaar laten zijn. Het resultaat hiervan is een zorgcentrum waar op betrokken wijze kwalitatief goede zorg geleverd wordt.

Zorgcentrum Het Anker, opgericht in 1978, is een middelgroot zorgcentrum dat verschillende functies voor ouderen levert. Ouderen wonen in het Anker, ontvangen (verpleeghuis-)zorg of bezoeken de dag- of groepsopvang. Bewoners van de aanleunwoningen (De Schenkhof) en het zorgappartement de Veilinghof kunnen een beroep doen op de zorg van het Anker: huishoudelijke zorg of lichamelijke verzorging door het Anker. Ook bieden wij plaats voor tijdelijke opname.

Het gebouw heeft een begane grond, een eerste en gedeeltelijk een tweede verdieping. Het hoofdgebouw van het zorgcentrum is door middel van een centraal gedeelte verbonden met het aanleunwoningencomplex "De Schenkhof." In het centrale gedeelte bevinden zich onder andere de receptie, verschillende kantoren, een winkeltje, een grote zaal/recreatieruimte, de dagopvang en de kapsalon. Op de eerste verdieping bevinden zich verzorgingsappartementen en de verpleegafdeling (De Leede). Op de tweede verdieping zijn ook verzorgingsappartementen en is een centrale ruimte aanwezig, die ook dienst doet als bibliotheek. De verdiepingen zijn bereikbaar via twee liften en een trappenhuis.

Onze diensten:

  • Vast verblijf en verzorging
  • Tijdelijk verblijf
  • Palliatief-terminale zorg
  • Extramurale verzorgingshuiszorg
  • Verpleegafdeling
  • Groepsopvang

Op de kaart