Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


DIEDEL UITVAARTONDERNEMING

DIEDEL UITVAARTONDERNEMING
Grintweg 65
9675HJ WINSCHOTEN
Telefoon: 0597-415353
Email:

Info

Uitvaartonderneming Diedel B.V. is een jong en dynamisch bedrijf, dat 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar is voor uitvaartverenigingen, verzekeringsmaatschappijen en voor mensen zonder lidmaatschap of verzekering. Kortom voor iedereen.

Als er bij ons een melding binnenkomt van een overlijden, dan moet er veel geregeld worden. In deze periode, waarin het verdriet groot is, zijn onze uitvaartleid(st)ers en medewerk(st)ers een grote steun voor een familie. Alle mogelijkheden en formaliteiten worden met de familie besproken en we proberen aan alle wensen tegemoet te komen.

Het informeren, adviseren, steunen en begeleiden van een familie is een heel proces. Maar uw zorg is onze zorg en daarom kan een familie op ons rekenen. Wij streven naar een waardig en passend afscheid. Als mensen tegen ons zeggen, dat ze ondanks het verdriet en gemis van hun dierbare, toch een mooi en waardig afscheid hebben gehad, dan weten wij dat we een goede uitvaart hebben verzorgd. En daar staan we voor.

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun dierbare thuis op te baren, zodat ze in hun eigen, vertrouwde omgeving afscheid kunnen nemen. Uitvaartonderneming Diedel B.V. heeft professionele kistkoeling, die er voor zorgt dat de dierbare tot eventueel de dag van de uitvaart thuis kan blijven. Uitvaartonderneming Diedel B.V. beschikt over eigen rouwauto's en volgauto's, die gebruikt kunnen worden bij een uitvaart.

Op de kaart