Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


LOGOPEDIEHUIS

LOGOPEDIEHUIS
Havenstraat 8/A
9471AM ZUIDLAREN
Telefoon: 0592-855636
Email: logopediepraktijk@gmail.com

Info

bij adem- en stemproblemen
Adem- en stemproblemen onstaan vaak door een combinatie van factoren. LogopedieHuis zoekt samen met u uit welke factoren van invloed zijn op uw stemproblemen en stelt met u een plan op om deze problemen aan te pakken. Doordat er uit verschillende adem- en stemmethoden geput kan worden, krijgt u adviezen en oefeningen die passen bij uw situatie.

bij spraakproblemen
Spraakproblemen zijn divers en er zijn verschillende oorzaken. LogopedieHuis zoekt uit wat de aard, ernst en de oorzaak is van het probleem en stelt met u een behandelplan op. Met behulp van behandelmateriaal en -methoden krijgt u adviezen en oefeningen om de spraak en de verstaanbaarheid te verbeteren.

bij taalproblemen
Taal is een breed gebied en omvat het taalbegrip, de woordenschat, de woord- en zinsvorming, de verhaalopbouw en de communicatieve redzaamheid. LogopedieHuis gaat met u op zoek naar de oorzaken van het taalprobleem, diagnosticeert op welke vlakken van de taal de problemen optreden en stelt met u een behandelplan op. Aan de hand van divers behandelmateriaal en verschillende behandelmethoden krijgt u adviezen en oefeningen om de taalontwikkeling te stimuleren..

bij afwijkende mondgewoonten
Afwijkende mondgewoonten kunnen effect hebben op de gezondheid, de orthodontische behandeling en de spraak-/ taalontwikkeling. LogopedieHuis kijkt naar de oorzaak en de instandhoudende factoren, geeft praktische adviezen en gerichte oefeningen volgens bijvoorbeeld de OMFT-methode.

Op de kaart