Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


SPAARGAREN TANDARTSPRAKTIJK J W J

SPAARGAREN TANDARTSPRAKTIJK J W J
Burg van Engelenweg 4
8271AS IJSSELMUIDEN
Telefoon: 038-3331714
Email:

Info

In elke relatie is het belangrijk om elkaar goed te leren kennen, zo ook in de onze. Het is voor een tandarts uiterst belangrijk om te weten wat de patiƫnt eigelijk wil met zijn gebit. Dat is wellicht een wat vreemde benadering, want wie heeft zich ooit afgevraagd wat hij met zijn gebit wil? De meeste mensen willen zich lekker voelen, er goed uitzien, goed kunnen kauwen en ze willen hun eigen tanden en kiezen hun leven lang behouden. Maar ze hebben liefst ook lage tandartsrekeningen op de deurmat.

Dat kan allemaal in onze praktijk, maar daaraan dient een zorgvuldige planning en gezamenlijke langetermijnafspraken aan vooraf te gaan. Een grondige planning voorkomt eindeloze reparatiekosten.

Het belangrijkste wat een tandarts doet is een diagnose stellen want op een verkeerde diagnose volgen er wellicht volstrekt onnodige behandelingen die ook nog niet zijn terug te draaien. Het is met het boren c.q. trekken van tanden en kiezen: Weg is Weg.

Maar belangrijker nog, dan een tandarts die een diagnose stelt, is zelfdiagnose door de eigenaar van het gebit: u. Als u de problemen in uw mond begrijpt, begrijpt u ook de mogelijke oplossingen.

Op de kaart