Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


BUSKIN KINDERARTS S

BUSKIN KINDERARTS S
Van Bommellaan 21
2245VN WASSENAAR
Telefoon: 070-5170890
Email:

Info

De homeopathische praktijk voor kinderen is uniek in Nederland door zijn combinatie van reguliere en alternatieve geneeskunde. Uw kind wordt behandeld door homeopathisch kinderarts Dr. Buskin.

Het komt geregeld voor dat reguliere behandelingen de klachten van een kind niet verhelpen. De volgende stap zou kunnen zijn om in het ‘alternatieve circuit’ hulp te zoeken. Gezien het grote aanbod is zo’n keuze niet eenvoudig. Homeopathie is een van de meest bekende vormen van alternatieve geneeskunde en is bij uitstek geschikt voor kinderen. De praktijk behandelt een breed spectrum van kinderziektes zoals astma, eczeem en allergieën. Ook gedragsproblemen zoals ADHD, slaapproblemen, huilbaby’s kunnen homeopathisch worden behandeld. Homeopathie is veilig en kent weinig tot geen bijwerkingen.

De praktijk biedt een gecombineerde behandeling van reguliere en alternatieve kindergeneeskunde aan zonder dat beide methoden elkaar in de weg zitten. Een dusdanige benadering biedt uw kind het beste uit twee werelden.

Indien nodig kan de praktijk uw kind doorsturen voor bloed-en andere laboratoriumonderzoeken. Tevens kunnen door onze bemiddeling paramedici en andere alternatieve beoefenaars zoals fysiotherapeuten en osteopaten bij de behandeling worden betrokken.

Op de kaart