Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


HET KLEINE PARADIJS

HET KLEINE PARADIJS
Meilahuzen 9
8734GA EASTEREIN GEM LITTENSERADIEL
Telefoon: 0515-331136
Email: info@hetkleineparadijs.nl

Info

De Klassieke Homeopathie is een geweldige geneesmethode, met een menselijke benadering en tijd voor de patiƫnt. Het is vooral de totaalaanpak die mij zo aanspreekt; lichaam en geest staan in voortdurende wisselwerking met elkaar en daarom moet de geneesmethode ook op alle fronten werkzaam zijn.

Stel u heeft migraine, maagpijn, CARA, reumatische of andere klachten. Of misschien wel nergens concreet pijn, maar u voelt zich gewoon niet optimaal: u bent voortdurend moe, nerveus, gejaagd, angstig of depressief. Kortom, uw leven, uw werk, uw omgeving, geeft u niet wat u ervan verwacht.

Het bijzondere van de homeopathische aanpak is dat deze klachten niet worden weggedrukt door bijvoorbeeld pijnbestrijding of kalmerende middelen. In de homeopathie wordt ervan uitgegaan dat iedere klacht, of deze nu lichamelijk of geestelijk van aard is, altijd een oorzaak heeft. Als men aan deze oorzaak voorbij gaat en klachten probeert te onderdrukken, lukt dat soms een tijdje maar het probleem wordt er niet echt mee opgelost. Integendeel, dikwijls raakt men steeds verder af van een optimale gezondheid, van datgene wat men zou kunnen zijn: iemand die op een creatieve manier zin geeft aan het leven, de moeilijkheden durft aan te pakken, voldoende energie heeft en gewoon lekker in zijn vel zit.

Op de kaart