Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


FYSIO-ACTIEF SNEEK

FYSIO-ACTIEF SNEEK
Kleinzand 169
8601BG SNEEK
Telefoon: 0515-434355
Email:

Info

Fysio-Actief is hét centrum voor een ieder die advies nodig heeft over houding en/of beweging, of het nu gaat om sport, werk of dagelijkse activiteiten. Fysio-Actief is een dynamische en vooruitstrevende organisatie op het gebied van bewegen. Wij onderscheiden ons door persoonlijke aandacht, kwaliteit en doelgericht werken.

Met onze actieve aanpak streven we niet alleen naar een snel resultaat, maar vooral naar een structureel herstel. Elke therapeut in ons team beschikt over jarenlange ervaring in zijn of haar specialisme. Door voortdurende ontwikkeling, bijscholing en samenwerking met collega's, artsen en andere disciplines voldoet onze aanpak altijd aan hoge kwaliteits- en opleidingsnormen. Uw lichaam verdient immers de beste behandeling.

Met praktijken in Sneek, Bolsward en Joure vervullen wij een regiofunctie. Drie praktijken, één visie. Alle drie praktijken zijn herkenbaar door een vertrouwde omgeving, deskundige en persoonlijke benadering in een goede sfeer. Dienstverlening blijft tenslotte maatwerk!

Op de kaart