Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


AESTHETIC CLINICS

AESTHETIC CLINICS
De Reijenburg 36
5501LD VELDHOVEN
Telefoon: 040-2954243
Email: info@kliniekveldhoven.nl

Info

Aesthetic Beauty Clinics is dé kliniek voor al uw cosmetische behandelingen. Een lichamelijke correctie uitvoeren doet u niet elke dag. Aesthetic Beauty Clinics biedt u daarom een gratis en vrijblijvend uitgebreid informatie gesprek aan. Dit informatie gesprek wordt gevoerd door een plastisch chirurg die aangesloten is bij de Nederlandse Vereniging Plastische Chirurgie (NVPC).

Wij geven u in onze kliniek een objectief advies. Na een eerste kennismakingsgesprek weet u ook waar u financieel aan toe bent. Bij Aesthetic Beauty Clinics zijn 3 specialisten werkzaam die hun sporen op het gebied van plastische en esthetische chirurgie ruim hebben verdiend. In een kliniek waar mensen hun zorg voor het uiterlijk aan anderen toevertrouwen is het van belang dat veiligheid en hoge kwaliteit gegarandeerd zijn.

De behandelingen worden uitgevoerd onder plaatselijke verdoving (eventueel in combinatie met een roesje) of onder algehele narcose. U merkt niets van de behandeling en een bijkomend voordeel is dat u na de behandeling weer direct naar huis mag. Er is altijd een arts stand-by in de nachtelijke uren. Soms is het verstandig om te blijven overnachten in één van de hotels waar wij mee samenwerken.

Het team van Aesthetic Beauty Clinics begeleidt u met veel vertrouwen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij dat plastische en esthetische ingrepen vaak met angst en hoge verwachtingen gepaard gaan. Goed overleg is daarom noodzakelijk. Wij nemen in een vertrouwde sfeer uw angsten weg en voldoen aan uw verwachtingen.

Op de kaart