Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


FABER UITVAARTZORG

FABER UITVAARTZORG
Walperterwei 39
8731CD WOMMELS
Telefoon: 0515-331726
Email:

Info

Als een geliefde komt te overlijden, volgt onherroepelijk het afscheid. Een afscheid is altijd moeilijk. U krijgt te maken met een emotioneel en langdurig rouwproces, want de dood laat zich niet wegstoppen. Afscheid nemen en de dood horen nu eenmaal bij het leven.
Nadenken en praten over de dood biedt houvast en troost, ook nu al. Want, iedereen wil op zijn eigen manier afscheid van het leven nemen.

Als u een dierbaar persoon verliest, is het belangrijk dat u een beroep kunt doen op een vertrouwde uitvaartonderneming. Eén met kennis van zaken bij u in de buurt.

Faber Uitvaartzorg is een begrip in de regio. Wij verzorgen uitvaarten, geven advies en bieden ondersteuning. Dat doen wij op een persoonlijke manier met respect voor alle individuele wensen. Samen met u geven wij zorgvuldig vorm en inhoud aan het afscheid en de voorbereiding daarop. Vanaf de dag van overlijden heeft u te maken met een contactpersoon, aan wie u alles kunt vragen en die u ondersteuning biedt.

Vanaf de oprichting in 1972 hebben we een bewuste keuze gemaakt voor een persoonlijke benadering en complete zorg bij uitvaarten. Door onze betrokkenheid bij de regio kennen wij de gebruiken in de verschillenden plaatsen en dorpen.

Op de kaart