Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


FOCAL MEDITECH BV

FOCAL MEDITECH BV
Droogdokkeneiland 19
5026SP TILBURG
Telefoon: 013-5333103
Telefax: 013-5335004
Email: info@focalmeditech.nl

Info

FOCAL Meditech BV levert eigentijdse hulpmiddelen zoals dynamische armondersteuningen, persoonlijke robots, hoofdsteunen, eetapparaten, omgevingsbesturingen en oplossingen op maat. Focal ontwikkelt, produceert en distribueert dergelijke hulpmiddelen, Echter, de import van belangrijke producten zoals de sociale zeehondrobot Paro, de persoonlijke robot Jaco en het eetapparaat MySpoon neemt eveneens een belangrijke positie in. De producten bieden oplossingen op tal van terreinen. Als er beperkingen in de handfunctie, het eten en drinken of bedienen bestaan of bij lastige lichaamshoudingen. Maar ook bij fysieke problemen op de werkplek of als er heel individuele aanpassingen nodig zijn.

De hulpmiddelen van FOCAL mogen uniek genoemd worden. Ze zijn het resultaat zijn van nauwe samenwerking met hulpmiddelgebruikers. Uniek ook omdat ze voldoen aan heel hoge kwaliteitsstandaarden en veelal in eigen werkplaats ontworpen en vervaardigd worden. FOCAL is zelf uniek als een bedrijf dat alle schakels – van ontwerp tot en met distributie – in eigen hand heeft.

Wij willen op eigentijdse wijze jouw problemen met je arm- of handfunctie oplossen. Dat kan bijvoorbeeld door de inzet van onze armondersteuningen of persoonlijke robots. Ook problemen met hoofdondersteuning, het bedienen van apparaten en met besturen van je omgeving komen aan de orde. Elke gebruiker kent echter individuele vragen en eisen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je behoefte hebt aan persoonlijke informatie of een advies.

Op de kaart



Videopresentatie Focal Meditech