Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


INFOLIJN ALTERNATIEVE GENEESWIJZEN

INFOLIJN ALTERNATIEVE GENEESWIJZEN
Runde 38
9406HC ASSEN
Telefoon: 088-2424240
Email:

Info

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies voor een veilige en zinvolle alternatieve aanpak van uw gezondheidsproblemen?

Wij informeren u vanuit het consumentenbelang omtrent de mogelijkheden en risico's van de diverse behandelwijzen.

Wij verstrekken betrouwbare adressen van artsen en therapeuten voor homeopathie, acupunctuur, natuurgeneeskunde enzovoorts.

De mogelijkheden zijn legio. Wij willen u graag helpen zoeken naar een voor u geschikte behandelwijze en een bekwame arts of therapeut die deze toepast en doen dit het liefst telefonisch.

Via ons nummer 088-2424240 wordt u direct doorgeschakeld naar de dienstdoende vrijwilliger.

Wij doen ons best om alle werkdagen van 10-17 uur en op maandag en woensdag ook van 19-21 uur voor u klaar te zitten. Als dat een keer niet lukt krijgt u een boodschap te horen en hopen we dat u later nog een keer wilt bellen. Wij leveren deze dienst aan het publiek met een minimaal budget en uitsluitend met inzet van gemotiveerde vrijwilligers. Zo lang het publiek niet wordt beschermd door een betrouwbaar Keurmerk zullen wij ons blijven inspannen om deze taak te vervullen.

N.B.: Wanneer u advies wilt over aanvullende therapie bij psychische problemen, gezin of spiritualiteit dan kunt u terecht bij onze deskundige op maandagavond van 19: 00 uur tot 21:00 uur.

U kunt ons ook mailen, maar dat duurt langer en de ervaring leert dat we dan altijd weer meer informatie nodig hebben! Geef in elk geval uw postcode als u advies wilt over een geschikte behandelaar.

Op de kaart