Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


REINY VD VEGT

REINY VD VEGT
Stationsweg 2
9254HB HURDEGARYP
Telefoon: 0511-474730
Email: r.vegt@chello.nl

Info

Ik kan u advies geven over alles wat te maken heeft met de uitvaart. Voor veel mensen is het niet duidelijk waar ze zelf over mogen beslissen en hoe ze de regie van een uitvaart zelf ter hand kunnen nemen. En er is zoveel keuze in mogelijkheden.

Een gesprek hierover kan plaatsvinden vóór het moment van overlijden. Het kan prettig zijn om vooraf kennis te maken met mij. Misschien wilt u weten of ik de juiste persoon wel ben om u te ondersteunen.

Ik probeer steeds op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen de uitvaartwereld. Dit laat ik tot uiting komen in mijn keuze-aanbod. Hierbij kunt u denken aan de verschillende opbaarmogelijkheden, kaarten, kisten en vervoer.

Rituelen kunnen u helpen verdriet vorm te geven, ze brengen betekenis bij het afscheid nemen. Bijvoorbeeld het aansteken van kaarsen. Zij zijn een symbool van licht: het levenslicht bij een geboorte en het licht dat dooft bij een overlijden. Ook op het gebied van rituelen kan ik met u meedenken en advies geven.

Tegenwoordig worden kinderen meer betrokken bij een overlijden. Soms weten ouders niet precies wat een kind wel of niet aan kan. Daarnaast is het moeilijk hier aandacht voor te hebben wanneer men zelf zo emotioneel betrokken is bij het overlijden. Ik probeer hier extra aandacht aan te geven. Door mijn eerdere opleiding en mijn verdere ervaring hiermee kan ik u hierover advies geven.

Op de kaart