Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


KOERHUIS DAGVERZORGING VOOR OUDEREN

KOERHUIS DAGVERZORGING VOOR OUDEREN
Maalderij 2
3291AD STRIJEN
Telefoon: 078-6747885
Email: lstroober@telfort.nl

Info

HEEFT U ZIN IN EEN GEZELLIGE DAG?
Bent of kent u iemand met behoefte aan sociaal contact? Dan is HET KOERHUIS, dagverzorging voor zelfstandig wonende ouderen met een CIZ-indicatie, misschien iets voor u. Omdat onze bezoekers meestal in de gemeente Strijen wonen en sommigen elkaar nog kennen van vroeger, geeft dit al gauw een vertrouwd gevoel aan mensen van dezelfde generatie.

Wij zijn gevestigd aan de Maalderij 2 te Strijen en open op werkdagen van 10 tot 4 uur. Per dag kunnen we ongeveer 15 personen ontvangen in onze gezellige huiskamer. Sommige bezoekers komen 1 dag, anderen 2 of meer dagen per week, met eigen vervoer of per taxi.

HOE ZIET EEN KOERHUIS-DAG ERUIT?
's-Morgens schenken wij koffie en praten we over het laatste nieuws uit de krant en wat ons verder bezighoudt. Dan beginnen we aan de voorbereiding van het eten. Wie wil helpen bij het bereiden van de warme maaltijd is welkom, maar er hoeft niets. Aan ons drie-gangenmenu wordt met zorg in de eigen keuken gewerkt. We gebruiken veel verse ingrediƫnten die vaak van eigen moestuin komen. Daarna eten we samen aan de gezellig gedekte tafel.

Op de kaart