Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


PGB SERVICEBURO

PGB SERVICEBURO
Ermerweg 88
7812BG EMMEN
Telefoon: 0591-658602
Email:

Info

Het PGB serviceburo is in 2008 opgericht door Rian Scholtens.

Vanuit een ruime ervaring in personeelsbemiddeling, managementfuncties, coaching en training, begeleiding aan huis en een ruime kennis van het persoonsgebonden budget ontstond de wens om een bureau op te richten welke dienst- en zorgverlening ‘op maat’ biedt aan mensen die zorg of hulp nodig hebben.

"Doen wat je vanuit je hart wil’ is altijd mijn motto geweest. Voor mij was en is dit de hulp- en zorgverlening. Ik heb veel mooie maar ook minder mooie dingen gezien in deze sector. Vaak besluit je dan om het zelf anders te gaan doen.

Belangrijk voor mij is dat iemand wordt voorzien van de juiste hulp. Niet alleen qua kennis en ervaring maar vooral ook de persoonlijke ‘klik’ die er nodig is. Vertrouwen is immers een voorwaarde en de basis van een goede samenwerking!

Dankzij het PGB kunnen mensen zelf hun hulp kiezen. Ik ben er een groot voorstander van dat mensen zolang mogelijk de regie over hun eigen leven kunnen houden. Het is al moeilijk genoeg om met een beperking of ziekte te moeten leven en afhankelijk te zijn van hulp. Het is fijn dat mensen met een PGB in elk geval nog zelf zeggenschap hebben over hun zorg".

Om voor zorg in aanmerking te komen moet er aan een aantal voorwaarden worden voldaan. Daarnaast is het voor veel mensen onduidelijk waar ze nu precies aanspraak op kunnen maken en waar ze hiervoor terecht kunnen.

Het pgb serviceburo is op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving, weet wat wel en niet mogelijk is en kan u ondersteunen bij het aanvragen van de juiste zorg.

Wij bieden u hierin het volgende;
• ondersteunen bij het in kaart brengen van de zorgaanvraag
• ondersteunen bij het daadwerkelijk aanvragen van de indicatie
• onderhouden contacten met indicatiestellers

Op de kaart