Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


MIEDEN WOON- ZORGCENTRUM DE

MIEDEN WOON- ZORGCENTRUM DE
Hoofdstraat 61a
9982AB UITHUIZERMEEDEN
Telefoon: 0595-405222
Telefax: 0595-413552
Email:

Info

De Mieden te Uithuizermeeden heeft verschillende woon- en zorgmogelijkheden en beschikt over 18 aanleunwoningen, 35 zorgappartementen en 16 verpleeghuisplaatsen. Het huis heeft een algemene signatuur.

De nadruk ligt in De Mieden op verzorging en verpleging met behoud van ieders zelfstandigheid. Met kan volledig zelfstandig wonen en zich laten aansluiten op het 24-uurs alarm. Men kan ook kiezen voor een uitgebreid zorgpakket. In de aanleunwoningen is wonen en zorg gescheiden. Het betekent dat men zelfstandig woont en zelf verantwoordelijk blijft voor de financiƫle kant van het wonen, zoals voor de huur en de energierekening. Mocht men behoefte krijgen aan verzorging en verpleging dan hoeft men niet te verhuizen. Wij kunnen, zo nodig, die zorg bij de bewoner thuis geven en deze wordt gefinancierd uit de AWBZ.

In de 35 zorgappartementen zijn wonen en zorg niet gescheiden. Men krijgt alle noodzakelijke verzorging en verpleging die behoren bij een verzorgingshuis. Deze zogenoemde intramurale zorg wordt eveneens vergoed via de regelingen van de AWBZ. Men heeft hiervoor een indicatie nodig. De bovenste etage van De Mieden is ingericht als verpleegafdeling voor ouderen van wie de geestelijke stabiliteit het laat afweten.

Voorts functioneert De Mieden als uitvalsbasis voor Thuiszorg Noord. Thuiszorg Noord is inmiddels gestart met het verlenen van thuiszorg in de gemeente Eemsmond voor senioren. Thuizorg Noord heeft inmiddels een eigen web-site, voor thuiszorg kijk op www.thuiszorgnoord.nl

Wij zijn trots op onze jonge thuiszorgorganisatie, wat we beloven maken we waar en clienten weten ons inmiddels te vinden. Reeds na enkele maanden hebben we al een derde thuiszorgteam ingesteld! Vanwege deze snelle groei, zijn we voortdurend op zoek naar enthousiaste verzorgenden die ons team willen komen verstekken.

Op de kaart