Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


OPTIEK WOLFF DE

OPTIEK WOLFF DE
Oudestraat 19
9401EH ASSEN
Telefoon: 0592-311127
Email:

Info

Contactlenzen gratis op proef bij De Wolff Optiek en ervaar vrijblijvend onzichtbaar beter zicht met contactlenzen!

Sommige mensen vragen zich nog steeds af of ze een bril of contactlenzen moeten nemen. Toch is deze keuze niet zo moeilijk, want lenzen hebben vergeleken met een bril nogal wat voordelen,

want met contactlenzen van De Wolff Optiek:
- zie je er vaak beter uit dan met bril
- verandert er niets aan je gezicht
- vaak zie je scherper dan met bril
- heb je meer vrijheid bij het sporten
- en geen last van beslagen brillenglazen

Je kunt al op jonge leeftijd beginnen met het dragen van contactlenzen en als je op latere leeftijd bijvoorbeeld leesproblemen krijgt, hoef je geen leesbril te kopen. Er zijn namelijk vormvaste multifocale lenzen waarmee je perfect traploos scherp kunt zien van veraf naar dichtbij. Het laten aanmeten van uw eerste paar contactlenzen is altijd een grote stap. Belangrijke vragen zijn of uw ogen wel geschikt zijn om contactlenzen te dragen en welke soort lenzen het beste voor u is. Alles staat en valt met een goede proefpassing. Bang voor overgevoeligheid hoeft u niet te zijn bij de proefpassing. Als deze er al is, neemt deze doorgaans snel weer af. Als contactlensspecialist ben ik opgeleid om het proces van proefpassen zo probleemloos en vakkundig als mogelijk is te laten verlopen. Graag nodigen wij u uit voor een nadere kennismaking, in onze winkel hebben wij Informatieve folders voor u klaar liggen.

Wij bieden u de mogelijkheid om gratis en zonder enige verplichting zachte of halfharde contactlenzen te proberen met het unieke 5 stappenplan.

Op de kaart



Videopresentatie Senso