Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


HENDRIK KOK ZORGCENTRUM INTERZORG NOORD-NEDERLAND

HENDRIK KOK ZORGCENTRUM INTERZORG NOORD-NEDERLAND
De Ziel 86
9451CT ROLDE
Telefoon: 0592-242020
Email: hendrik-kok@interzorg.nl

Info

Hendrik Kok is een zorgcentrum voor ouderen met een visuele beperking. Als deskundigheidscentrum zijn we bovendien collega-zorginstellingen en zelfstandig wonende ouderen met een visuele beperking van dienst met advies.

Het dagelijks leven lijkt hier veel op dat in de andere zorgcentra van Interzorg. Maar om de zelfstandigheid, veiligheid en kwaliteit van (be)leven te kunnen waarborgen, liggen de accenten wat anders. Dat komt ondermeer tot uiting in de inrichting van gemeenschappelijke ruimtes en appartementen, zorg, service, maaltijdvoorziening en activiteiten. De bijzondere deskundigheid binnen Hendrik Kok is eveneens beschikbaar voor partijen buiten de vestiging. Mensen met een visuele beperking die thuis wonen, mantelzorgers en aan andere zorginstanties kunnen hier terecht voor advies, begeleiding en ondersteuning.

In Hendrik Kok wonen ruim zeventig mensen. Voorzieningen, zorg, deskundigheid, gebouw en buitenterrein zijn er allemaal op gericht om de bewoners een zo normaal, zelfstandig en veilig mogelijk leven te laten leiden.

Zij komen uit verschillende provincies. In Hendrik Kok wonen ruim zeventig mensen. Voorzieningen, zorg, deskundigheid, gebouw en buitenterrein zijn er allemaal op gericht om u een zo normaal, zelfstandig en veilig mogelijk leven te laten leiden.

Op de kaart