Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


TRAAY BV DE

TRAAY BV DE
Platinastraat 50
8211AR LELYSTAD
Telefoon: 0320-282928
Telefax: 0320-282028
Email: info@detraay.com

Info

De Traay is een zelfstandige onderneming. Op eigen kracht is de Traay uitgegroeid tot een volwaardig en technologisch innovatief honingverwerkend bedrijf, waar meer dan 30 mensen werkzaam zijn. De afgelopen jaren is dan ook veel geïnvesteerd in de automatisering van de honingverwerking en het afvullen in potten. Computergestuurde filtering, ontluchting en roerprocessen garanderen een constante kwaliteit terwijl op de automatische afvullijnen de potten efficiënt worden gevuld en gesealed.

Toch voert de Traay daarnaast nog een eigen traditionele imkerij. De eigen imkerij garandeert het behoud van kennis, ambachtelijkheid en vakmanschap. Kennis over de oorsprong van honing, ambachtelijkheid en vakmanschap die bepalend zijn voor de beleving van honing in al haar facetten, geur, kleur, smaak en textuur.

Ook is de Traay een professionele partner als het gaat om het ontwikkelen van nieuwe honingproducten, verpakkingen of de ontwikkeling van een marketingconcept.

De kracht van de Traay komt voort uit de bijzondere samensmelting van vakmanschap, technologie en marketing en bovenal het besef dat onze klanten de beste honing verdienen

Op de kaart