Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


VERGOTE F J

VERGOTE F J
Jol 3019
8243HA LELYSTAD
Telefoon: 0320-281582
Email:

Info

Fred Vergote (1945) studeerde aan het gymnasium van Gent (Belgiƫ) Grieks-Latijnse humaniora. Hierna studeerde hij geneeskunde aan de universiteit van Gent om vervolgens aan de gemeente universiteit van Amsterdam de opleiding tot kinderarts te volgen. Hier werkte hij 4 jaar als kinderarts en hield zich voornamelijk bezig met het deelspecialisme blaas- en nierziekten en het lesgeven aan verpleegkundigen en co-assistenten. Na 1978 richtte hij zich weer op de algemene kindergeneeskunde. Tot 1982 werkte hij in verschillende ziekenhuizen.

Omdat hij al snel tegen de beperkingen van de reguliere geneeskunde opliep, patiƫntjes met telkens dezelfde klachten terug zag keren en steeds meer te horen kreeg over homeopathie, volgde hij een opleiding tot homeopathisch arts.

Na deze studie richtte hij een eigen praktijk op en behandelt daar sindsdien, met veel plezier en vaak met bijzondere resultaten, kinderen en volwassenen met allerlei uiteenlopende klachten. Hierbij gebruikt hij zowel zijn kennis als (kinder)arts als van klassiek homeopaat. In de loop der jaren heeft hij dit uitgebreid met verschillende behandelmethoden als: Orthomoleculaire therapie, EFT, Sedona en Airnergy.

Op de kaart