Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


ASPEREN TANDHEELKUNDE VAN

ASPEREN TANDHEELKUNDE VAN
Snekerstraat 83
8701XC BOLSWARD
Telefoon: 0515-572353
Telefax: 0515-577686
Email: tandheelkunde@hvanasperen.nl

Info

Van Asperen Tandheelkunde is een vooruitstrevende praktijk voor tandheelkunde en implantologie. De tandheelkundige wetenschap is het laatste tiental jaren met sprongen vooruit gegaan. En in onze praktijk worden deze ontwikkelingen door ons multidiciplinaire team op de voet gevolgd.

Naast algemene tandheelkundige behandelingen, kunt u in de kliniek terecht voor complexe gebitsrehabilitaties, implantaten, tandvleesproblemen, esthetische tandheelkunde, kroon- en brugwerk, kindertandverzorging en prothetiek. Wij zijn er ons daarbij terdege van bewust dat een gebit in deze tijd niet alleen meer dient om te bijten en te kauwen, maar ook ervaren wordt als een bijdrage aan de persoonlijke uitstraling. Het verlies van tanden of kiezen betekent niet alleen een aanslag op het leefcomfort, maar tast evenzeer het zelfvertrouwen aan.

Gelukkig hebben wij een modern antwoord op praktisch alle tandheelkundige problemen. Wij gaan uit van een moderne benadering van de tandheelkunde: die van het voorkomen van problemen. Een gezond en mooi gebit, begint met een goede gebitsverzorging. Wij besteden daarom veel aandacht aan preventie door voorlichting en gebitsverzorging. Op een vriendelijke, cliëntgerichte wijze wordt een hoge kwaliteit tandheelkunde geboden.

Op de kaart