Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


FYSIOTHERAPIE BOER DE/MASCHEWSKI

FYSIOTHERAPIE BOER DE/MASCHEWSKI
Groene Zoom 16
9301SJ RODEN
Telefoon: 050-5012725
Email: deboer-maschewski@zonnet.nl

Info

In onze praktijk komen mensen met zeer uiteenlopende klachten. Deze variëren van rugklachten tot enkelletsel en van COPD (chronisch obstructieve longziekten) tot neurologische aandoeningen. Voor al deze mensen nemen we de tijd om bij de eerste afspraak een duidelijk beeld te krijgen van hun klachten. Dit gebeurt aan de hand van een uitgebreide anamnese (intake gesprek) en een gedegen onderzoek.

Op basis van de uitkomsten van dit eerste onderzoek legt de therapeut uit wat de klachten zijn, hoe deze ontstaan en hoe we die kunnen behandelen. Samen met de patiënt wordt gekeken wat de beste manier van behandelen is en wat hij of zij hiervan kan verwachten.

Als het kan vindt de behandeling plaats in onze eigen praktijk. Hierbij maken we gebruik van diverse technieken, waaronder ultrageluid, laser en interferentiestroom. Ook passen we diverse massage-, oefentherapieën en mobilisatietechnieken toe.

Indien nodig geven we de patiënt een oefenschema mee naar huis. In welnesscentrum Palestra wordt zonodig onder begeleiding van één van onze therapeuten getraind.

Op de kaart