Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


VERLOSKUNDIGENPRAKTIJK INEKE BIJLOO

VERLOSKUNDIGENPRAKTIJK INEKE BIJLOO
Avelingen 1
3343 EA HENDRIK IDO AMBACHT
Telefoon: 0180-430713
Email: info@verloskundigenpraktijk-inekebijloo.nl

Info

Een zwangerschap is een heel bijzondere periode in je leven en de geboorte van je kind een intense gebeurtenis. Misschien heb je er naar uitgekeken, lang of kort, misschien was je zwangerschap onverwacht, misschien is het de eerste keer of heb je al ervaring, deskundige begeleiding is altijd noodzakelijk. De verloskundige kan je deze bij uitstek bieden en gaat in op al je vragen rond zwangerschap, bevalling en kraambed.

Wat vind ik belangrijk
Kernwaarden in mijn praktijk zijn aandacht en persoonlijke zorg. In de twintig jaar dat ik als verloskundige werk heb ik ervaren dat een persoonlijke band bijdraagt aan het goede verloop van zwangerschap, bevalling en kraambed. Dit is waarom ik de keuze heb gemaakt om alleen praktijk te voeren, zodat je te maken hebt met steeds dezelfde verloskundige. Ook vind ik het belangrijk dat je op grond van uitgebreide informatie, de juiste keuze kunt maken op het gebied van prenatale testen, de plaats van de bevalling, pijnstilling en andere zaken die voor een aanstaande moeder van belang zijn.

Zorg in mijn praktijk
Het kennismakingsgesprek van een uur wordt gevolgd door een twaalftal vervolgafspraken. Om de continuïteit van zorg in mijn praktijk te waarborgen werk ik met vaste waarnemers bij ziekte of vakantie, zodat je altijd weet wie er komt. Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister van de beroepsorganisatie voor verloskundigen, de KNOV.

Op de kaart