Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


ORTHOLUNA ORTHODONTIE

ORTHOLUNA ORTHODONTIE
Maanlander 16
3824MP AMERSFOORT
Telefoon: 033-4944296
Email: info@ortholuna.nl

Info

Bij een eerste bezoek aan de praktijk wordt u ontvangen in de consultkamer waar het spreekuur wordt gehouden. Hierbij overleggen wij met u of een actieve orthodontische behandeling nodig en zinvol is, en of deze op korte termijn moet aanvangen. Het kan zijn dat het beter is om voorlopig niets te doen. Gewoonlijk zal er dan worden afgesproken dat u bijvoorbeeld over een half jaar of een heel jaar terug moet komen. In de regel ontvangt u daarvoor van ons een oproep. Indien wordt besloten tot behandeling, ontvangt u schriftelijk een behandelingsvoorstel met een kostenopgave die u, indien nodig, aan uw ziektekosten- of zorgverzekeraar kunt toesturen.

Vervolgens wordt een afspraak gemaakt voor een meer uitgebreid onderzoek. Dit bestaat o.a. uit het maken van afdrukken van het gebit en het maken van röntgenfoto's en dia's.

Tijdens de actieve behandeling moet de patiënt(e) meestal eens per vier weken terugkomen voor controle en het bijstellen van de apparatuur. Afhankelijk van wat er tijdens die behandeling moet gebeuren worden patiënten geholpen door de orthodontist of een van de praktijkassistenten.

Op de kaart