Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


ARGEZ ARBO & ADVIES

ARGEZ ARBO & ADVIES
Bokslee 6
8447CN HEERENVEEN
Telefoon: 0513-645504
Telefax: 0513-629699
Email: info@argez.nl

Info

Door pro-actief te reageren op verzuim wil Argez voor haar opdrachtgevers verdere loonschade voorkomen en loonwaarde genereren. 'Een klein brandje moet geen uitslaande brand worden'. Snelle interventie kan langdurig verzuim voorkomen en veel kosten besparen.

De adviseur van Argez neemt bij een verzuimmelding in de 1e of 2e dag contact op met de werkgever en werknemer om samen te bekijken wat hiervan de oorzaak is. We maken een analyse en kijken wat de te nemen stappen moeten zijn. Dat is pro-actief handelen met als doel: problemen oplossen en komen met een verantwoord plan van aanpak voor een duurzame reïntegratie van de verzuimende werknemer.

Door het voorkomen van verdere uitval heeft de werkgever niet alleen minder verlies van arbeidsproductiviteit, de ervaring leert dat de werknemer het ook plezieriger vindt weer aan de slag te kunnen.

Argez kan dat niet alleen. Die ambitie heeft deze organisatie ook niet, de beste oplossingen worden bereikt door een goede samenwerking tussen de werkgever, de werknemer en Argez.

Op de kaart