Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


PRAKTIJK VIZIER R W WESTERINK

PRAKTIJK VIZIER R W WESTERINK
Noorder Esweg 22
7921CX ZUIDWOLDE DR
Telefoon: 06-29357222
Email: info@praktijkvizier.nl

Info

Vizier is de praktijk van Drs. Regina Westerink. Na jarenlange ervaring in het onderwijs studeerde ze Orthopedagogiek aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, waar ze in 1998 afstudeerde met als specialisatie onderwijsleerproblemen.

Na een meerjarig Postdoctoraal traject is ze geregistreerd als Orthopedagoog Generalist. Ook volgde ze de opleiding tot EMDR-therapeut voor Kind/Jeugd en Volwassenen.

Diagnose, advies en begeleiding.
Als het niet goed gaat op school gaat dat ten koste van het welbevinden van kinderen. Dat uit zich b.v. in een afnemende motivatie voor school, gebrek aan zelfvertrouwen, faalangst, enz.

Om het kind goed te kunnen helpen moet duidelijk zijn, waardoor de problemen worden veroorzaakt. Een orthopedagoog kan onderzoek doen naar de diverse factoren die invloed hebben op de leerprestaties van het kind. Zij kijkt daarbij naar het kind, de school en de thuissituatie.

Vervolgens geeft ze handelingsadviezen aan ouders en/of school. Ze neemt zelf het kind in behandeling of verwijst door naar een andere deskundige.

Op de kaart