Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


ORTHODONTIEPRAKTIJK PERFECT-SMILE DR C SEGERATH

ORTHODONTIEPRAKTIJK PERFECT-SMILE DR C SEGERATH
Dr. Nassaulaan 1
9401HJ ASSEN
Telefoon: 0592-300026
Email: info@perfect-smile.nl

Info

Een mooi gebit is uw visitekaartje!

Een mooi gebit is uw visitekaartje. Ons doel is om iedere patiënt in zo’n kort mogelijke behandelingstijd een PERFECT-SMILE te geven. Ons motto is: ‘Wat er mooi uitziet functioneert goed en wat goed functioneert ziet er mooi uit.’

Daarom streven wij ernaar voor iedere patiënt het optimale uiterlijk te realiseren. Het beste uiterlijk brengt ook de beste functionaliteit met zich mee.

Het PERFECT - SMILE Team is erin gespecialiseerd om uw gebit te corrigeren op een manier die bij u past. PERFECT-SMILE zorgt voor een gezond en functioneel gebit dat er bovendien goed uitziet. Of het nu gaat om het rechtzetten van alleen uw voortanden of om een complete tandheelkundige make-over, bij ons bent u aan het juiste adres.

Met de meest vriendelijke beugels en de modernste apparatuur maken wij de behandeling zo prettig mogelijk. Naast orthodontische behandelingen van kinderen zijn wij gespecialiseerd in de behandeling van gebit- en kaakafwijkingen bij volwassenen. Een behandeling betekent niet automatisch ook met een 'ijzeren mond' lopen, wij helpen u graag met ‘onzichtbare’ beugels en keramische plaatjesbeugels (‘witte slotjes’).

Een ‘PERFECT-SMILE’ draagt bij aan uw levensgeluk. Wij helpen u graag!

Op de kaart