Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


CARPE DIEM GEZONDHEIDSPRAKTIJK

CARPE DIEM GEZONDHEIDSPRAKTIJK
Nieuwe Bovenweg 10
8395PA STEGGERDA
Telefoon: 0561-616728
Email: info@centrumcarpediem.nl

Info

Na een agogische opleiding ben ik in 1987 begonnen met een studie aan de lerarenopleiding te Leeuwarden. In 1994 ben ik afgestudeerd als docent gezondheidskunde/verzorging.Na een aantal jaren in het onderwijs te hebben gewerkt, ben ik na een uitstapje in de kinderopvang terecht gekomen bij een Friese Thuiszorgorganisatie op de afdeling Voorlichting & Preventie. In de avonduren geef ik met veel plezier regelmatig cursussen op het gebied van spanningen, hyperventilatie en fibromyalgie. Sinds 1 augustus 2008 werk ik als Ambulant Begeleider in het voortgezet onderwijs in de regio Flevoland.

Vanaf februari 2002 houd ik me onder meer bezig met APS therapie. Ik vind het fijn om ook andere mensen te helpen een stuk levensplezier terug te krijgen door deze succesvolle therapie. Ik voer mijn praktijk aan huis. Wonen en werken onder 1 dak is voor mij een prettige en practische combinatie.

September 2005 ben ik begonnen met de NGS - VOS opleiding SPORTMASSAGE/VERZORGING. Sinds juni 2006 ben ik volledig gediplomeerd. Daarnaast organiseer ik met ingang van 2006 korte instructiecursussen Nordic Walking. Ik ben gecertificeerd NIFB instructor. Ook voor teambuildingsactiviteiten en proeflessen rondom Nordic Walking kunt u bij mij terecht.

Op de kaart