Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


LUNA VERLOSKUNDIGENPRAKTIJK

LUNA VERLOSKUNDIGENPRAKTIJK
Rozengaarde 33
3831CC LEUSDEN
Telefoon: 033-4692225
Email: info@praktijkluna.nl

Info

Als je weet dat je zwanger bent kun je al snel contact met ons opnemen, wij vinden het prettig als het eerste gesprek op de praktijk rond 8 weken zwangerschap (gerekend vanaf de eerste dag van je laatste menstruatie) plaatsvindt.

Je kunt ons bellen bij 6 weken zwangerschap voor het maken van een afspraak bij onze assistente Mara Kraaikamp op maandag, woensdag en vrijdag van 9:00-12:30 uur, op tel. nr 033-4692225. Verwijzing door de huisarts is niet nodig, maar laat je huisarts en apotheker wel weten dat je zwanger bent.

Het eerste gesprek is uitgebreider (45 minuten) dan de vervolgcontroles (15 minuten), omdat we dingen van jullie willen weten over jullie gezondheid, ziekten of aangeboren afwijkingen in de familie e.d. Ook geven we voorlichting over leefwijze, voeding en evt. mogelijkheden van onderzoek in de zwangerschap. Het is handig als jullie voor dit gesprek alvast nagaan of er in de familie aangeboren afwijkingen (hart- of nierafwijkingen, open rug, klompvoeten, Syndroom van Down e.d) voorkomen.

Op de kaart