Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


ANNE DE JONG UITVAARTZORG

ANNE DE JONG UITVAARTZORG
Buorren 23
9012DK RAERD
Telefoon: 0566-602922
Email: anne@dejonguitvaartzorg.nl

Info

Als iemand overlijdt, is dat vaak een ingrijpende en emotionele gebeurtenis. En bij alle verwarring en verdriet moet er in een korte periode veel geregeld worden. Omdat elke familie en elke uitvaart weer anders is werk ik niet volgens een standaardprocedure. Ik neem de tijd en de rust om met u stil te staan bij de mogelijkheden die er zijn. Niet alles hoeft direct al de eerste dag besloten en geregeld te worden. Sommige beslissingen hebben tijd nodig om te rijpen.

Ik begin met het verzorgen van de overledene en het bespreken van datgene wat als eerste aan de orde komt. Wilt u de overledene bijvoorbeeld thuis opbaren, in een uitvaartcentrum of nog ergens anders? Kiest u voor een begrafenis of voor een crematie? En naar welke dag en tijd gaat uw voorkeur uit?

In de dagen die volgen op het overlijden, vullen we de uitvaart stapsgewijs steeds verder in. Ik reik ideeën en alternatieven aan en help u bij het maken van keuzes. Zo kunt u de uitvaart op een eigen manier vorm geven. Een vorm die past bij de overledene en die tegemoet komt aan de wensen van degenen die achterblijven.

Ik ben er van overtuigd dat een goed afscheid een eerste stap is in de verwerking van het verlies. Dan gaat het niet om uiterlijk vertoon. Juist kleine handelingen en gebaren die echt uit het hart komen, maken een afscheid waardevol.

Op de kaart