Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


CENTRUM MONDZORG ROLDE

CENTRUM MONDZORG ROLDE
Adolph van Ansenlaan 3/A
9451GP ROLDE
Telefoon: 0592-241710
Telefax: 0592-242805
Email: info@mondzorg-rolde.nl

Info

Je gebit laat je stralen

Ons gebit bepaalt in hoge mate ons aangezicht, maar is ook uitermate belangrijk om te eten en te praten. Redenen genoeg om er zuinig op te zijn en te kiezen voor de beste verzorging. Bij Centrum Mondzorg Rolde gaat het daarom alleen om ú, als patiënt. Eerst analyseren we het probleem en kiezen vervolgens samen met u de behandelwijze die leidt tot het gewenste eindresultaat. Persoonlijke aandacht en kwaliteit leiden tot de beste zorg op maat. Het gaat immers om uw welzijn en gezondheid.

Onze praktijk beschikt over acht behandelkamers voorzien van zeer moderne apparatuur. Ons team van tandartsen, mondhygiënisten, (preventie)assistentes, receptionisten en tandtechnici onderscheidt zich door een professionele en heldere aanpak. Doordat de tandheelkundige specialisten samenwerken onder één dak kunnen wij u tevens meer behandelmogelijkheden bieden. Een aantal voordelen van onze groepspraktijk is: behandelplannen kunnen in teamverband worden besproken en tandheelkundige specialisten doen veel aan (na)scholing.

Onze praktijk is gespecialiseerd in behandelingen die uw gebit gezond houden en mooier maken. Denkt u hierbij aan implantaten,kaakchirurgische ingrepen, klikgebitten, orthodontie, laserbehandelingen, uitgebreid kroon- en brugwerk en cosmetische tandheelkunde. Ten eerste kunt u natuurlijk bij ons terecht voor algemene tandheelkunde, zoals preventieve controles, vullingen, wortelkanaalbehandelingen en gebitsprothesen.

Wij proberen zo efficiënt mogelijk te werken en lange wachttijden te voorkomen.

Ons doel is altijd een mooi en gezond gebit voor u.

Op de kaart